سلام.
لطفا در ابتدا در مورد شرايط زيستي فيل چه نوع هندي و چه آفريقائي آن و نيز شرايط اقليمي و آب و هوائي شبهه جزيره عربستان تحقيق و مطالعه كافي بفرمائيد سپس اقدام به پاسخگوئي عاقلانه و غير شعاري به سوال ذيل بنمائيد .
از آنجائي كه اصول اعتقادات لااقل براي بنده مثل يك ساختمان نيست كه اگر قسمتي از آن خراب شد قابل تعمير باشد بلكه مثل بادكنكي است كه ايجاد كوچكترين سوراخ در آن برابر است با نابودي اصل آن و اين سوال مشخصا حكم سوزني را دارد كه اصل انتساب قرآن به خدا و وحي را تهديد ميكند و اما سوال به اختصار:
با توجه به شرايط زيستي فيل و نيز شرايط اقليمي شبهه جزيره عربستان وجود فيل در هر نقطه از شبهه جزيره عربستان محال عقلي است و امكان سفر چند صد كيلومتري از هر نقطه اين شبهه جزيره به مكه براي فيل كه مستلزم درنورديدن چند صد كيلومتر بيابان سوزان و لم يزرع است محال بوده و اين قصه با هيچ توجيهي قابل باور نبوده به افسانه ميماند تا به واقعيت . فيل روزانه لااقل به صدوپنجاه ليتر آب و هفتاد كيلو علف و ميوه جات تازه نياز دارد . افلا يتدبرون ؟افلا يتفكرون.
دوست عزيز سلام عليكم
با سپاس از اينكه اين سایت را به عنوان پشتيبان علمي و معنوي خود برگزيده ايد، و با آرزوي ايامي سرشار از ياد آرامش بخش پروردگار مهربان
در پاسخ به چند نكته توجه نماييد :
۱-پاسخ شما دوست عزيز ما در يك نگاه گذرا به نقشه عربستان نهفته است و نيازي به تحمل رنجهاي فيل شناسي نيست! لطفا اين نقشه را تهيه فرموده و محل مكه را در آن ببينيد زيرا به صرف خواندن اين مطلب بدون ديدن نقشه يقين قلبي براي شما حاصل نخواهد شد.
مكه يك شهر تقريبا ساحلي است و شايد بيست كيلومتر هم با ساحل فاصله نداشته باشد و حدود كشور اتيوپي امروز و حبشه ديروز دقيقا به همسايگي درياي سرخ به عربستان مي رسد و بي شك جابجايي فيل در كشور خودشان كه يكي از حيوانات بومي است كار دشواري نبوده است و سوار كردن فيل به كشتي و پياده كردن آن نيز در نزديكي مكه و تامين غذاي فيل به مدت چند روز در داخل كشتي نيز كار دشواري نبوده است. اين شبهه عملا بي مورد است و زماني وارد بود كه مكه در آن طرف عربستان در نزديكي ايران قرار داشت و سپاه ابرهه مجبور بود براي رسيدن به آن از صحراهاي خشك و بي آب و علف عبور نمايد.

۲- ماجراى اصحاب فيل چنان در ميان عرب مسلم بود كه سرآغاز تاريخى براى آنها شد، و قرآن مجيد با تعبير زيباى « ا لم تر (آيا نديدى؟)» آن هم خطاب به پيغمبر اكرم (صل الله عليه و اله) كه در آن زمان نبود و نديد از آن ياد مى كند كه نشانه ديگرى بر مسلم بودن اين ماجرا است.
۳- هنگامى كه پيغمبر اكرم (صل الله عليه و اله) اين آيات را براى مشركان مكه خواند احدى آن را انكار نكرد! هر گاه مطلب مشكوكى بود لا اقل گروهى اعتراض مى كردند، و اعتراض آنها مانند ساير اعتراض هايشان در تاريخ ثبت مى شد، به خصوص اينكه قرآن با جمله «أَ لَمْ تَرَ » مطلب را ادا كرده است يعني جريان در آن زمان به قدري روشن بود و سر زبانها افتاده بود كه گويا پيامبر آن را ديده بوده است. مشركان و كفار زمان پيامبر و حتي مستشرقان غربي هم اصل اتفاق افتادن قضيه را پذيرفتند. اين شبهه مربوط به سالهاي اخير ميباشد و براي تزلزل ايمان جوانها طرح شده است.
۴- ايمان و اعتقادات شما هيچ شباهتي به بادكنك ندارد وگرنه در برابر اينهمه هجوم بيرحمانه و ناجوانمردانه دشمن مقاومت نميكرديد. دليل روشن استواري ايمان شما دوست عزيز همين ارتباط با حجره مجازی و طرح سوالات ديني و اعتقادي است.
تحت تاثير تلقين منفي دشمنان و شبهه افكنان مبني بر ضعيف بودن ايمان جوانها قرار نگيريد كه اين تلقينها خوابهاي پريشاني است كه براي جوانان ديده اند و هرگز تعبير نخواهد شد.
به اميد خدا
مراقب سلامتي جسم و روح خودتان باشيد.