💢💥تشيع زوري👈سريال در حاشيه بخاطر انتقاد كاملا صحيح ولي طنز از پزشكان حتي در مرحله پخش متوقف شود ولي رستاخيز قبل از اكران هم متوقف نشد. علي جنتي گفت نظر مراجع براي خودشان ومقلدانشان محترم است رستاخيز اكران خواهد شد!💢💥تشيع زوري👈يعني در مكانهاي نظامي با آوردن اسم پيامبر يك صلوات و با آوردن اسم مقام معظم رهبري سه صلوات ميفرستند ولي اهلبيت حتي قطب عالم امكان اميرالمومنين، سهمي از اين قوانين ندارند.
💢💥تشيع زوري👈يعني مولا فرمودند اگر حسنين بر بيت المال تجاوز كنند بر آنها حد جاري ميكنم ولي ما حتي اجازه نداريم اسم آقا زاده ها رو ببريم چه برسه به مجازات! البته اسم يه آقازاده معروف شده و محاكمش كردن كه ما بگيم به به چه عدالتي!💢💥
سلام .به حجره مجازی خوش آمدید.
1ـ فرموده ايد: « سريال در حاشيه بخاطر انتقاد كاملا صحيح ولي طنز از پزشكان حتي در مرحله پخش متوقف شود ولي رستاخيز قبل از اكران هم متوقف نشد. علي جنتي گفت نظر مراجع براي خودشان ومقلدانشان محترم است رستاخيز اكران خواهد شد!»
اين مسأله چه ربطي به تشيّع يا رهبري يا نظام جمهوري اسلامي ايران دارد؟ وزارت ارشاد، زير نظر رئيس جمهور است؛ رئيس جمهور را هم مردم انتخاب نموده ايد نه رهبري يا نظام جمهوري اسلامي ايران. مثل اين است كه كسي علي(علیه السلام) را به خاطر جريان حكميّت، محكوم كند؛ كما اينكه خوارج (مؤمنان بي بصيرت) به خاطر همين جريان حكميّت، علي(علیه السلام) را كافر دانسته و عليه ايشان قيام كردند؛ در حالي كه جريان حكميّت را خود همين لشكر علي(علیه السلام) بر آن حضرت تحميل نمودند؛ همان گونه كه شما مردم، برخي رئيس جمهورها را بر رهبري و نظام جمهوري اسلامي ايران تحميل مي كنيد، بعد اشتباهات اينها را به پاي رهبري و نظام مي نويسيد.
البته شما بزرگوار يك قياس نادرست هم كرده ايد. تلوزيون، يك چيز خصوصي نيست بلكه مال عموم مردم است بر خلاف سينما كه مالك خصوصي دارد. تلوزيون مخاطب عمومي دارد در حالي كه سينما، مخاطب عمومي در حدّ تلوزيون ندارد.
چرا تقصيرات خودمان را گردن ديگران مي اندزيم؟

بخش عظيمي از هدايت فكري مردم جامعه در دست مسجدي ها و هيئتي هاست؛ اگر مردم روز به روز از مسير دين دورتر مي شوند، بايد از مسجدي ها و هيئتي ها پرسيد كه چرا در جذب مردم، ناموفّق هستيد؟ اين انقلاب، خودش محصول هيئتهاي عزاداري بود. در آن دوره، مساجد و هيئتها درست كار كردند و مردم را جذب حدّ اكثري نموده و انقلاب را به ثمر رساندند. در جنگ تحميلي هم اين مساجد و هيئتهاي عزاداري بودند كه نيروهاي جنگ را تأمين مي كردند؛ امّا در اين اواخر، متأسفانه مساجد و هيئتهاي عزاداري، كم كم دارند از مسير صحيح خارج مي شوند و به جاي پرورش دادن نيروهاي باشور و با شعور، فقط دارند نيروهاي باشور تربيت مي كنند، كه بصيرت سياسي و فرهنگي و اجتماعي لازم را ندارند. نتيجه اين مي شود كه عدّه اي از همين خلاء استفاده نموده و فرهنگ مورد پسند خودشان را در جامعه جا مي اندازند.
5ـ فرموده ايد: « يعني در مكانهاي نظامي با آوردن اسم پيامبر يك صلوات و با آوردن اسم مقام معظم رهبري سه صلوات ميفرستند ولي اهلبيت حتي قطب عالم امكان اميرالمومنين، سهمي از اين قوانين ندارند.»
واقعاً كه؟ يك ذرّه بصيرت هم خوب چيزي است.
مگر در آن سه صلوات، مي گويند: « اللهم صلّ علي خامنه اي و آل خامنه اي»؟ همانجا هم صلوات را به پيامبر و آلش مي فرستند كه علي(علیه السلام) جزئي از آل پيامبر است.
به هر بهانه ي مشروعي، براي رسول الله(صلی الله علیه وآله) و آل طاهرينش صلوات بفرستند، خوب است. نظامي ها براي فرمانده خودشان، چنين مي كنند، قطعاً هم كار خوبي مي كنند كه به اين بهانه، براي رسول الله(صلی الله علیه وآله) و آل طاهرينش صلوات مي فرستند. شما هم به جاي اينكه ديگران را از صلوات فرستادن منع كنيد، سعي كنيد براي ذكر نام علي(علیه السلام) صلوات را ترويج كنيد؟ براي ذكر نام امام زمان(علیه السلام) صلوات را ترويج كنيد. چرا به جاي اينكه كار خير را تأييد و تقويت كنيد، مي خواهيد ريشه اش را بزنيد؟!اگر كسي براي عطسه هم صلوات فرستاد، كار بدي نكرده است. اهل بيت(علیه السلام) امر نموده اند كه به هر بهانه ي مشروعي صلوات بفرستيم. حتّي موقع ديدن ماه هم فرمودند صلوات بفرستيد. آيا وليّ فقيه، از ماه كم ارزشتر است؟

اگر مردم عادت نكرده اند براي ذكر نام تك تك اهل بيت(علیه السلام) صلوات بفرستند، اشكال از نظام جمهوري اسلامي ايران نيست، بلكه اشكال از بي عرضگي بنده و شما و امثال من و شماست كه تلاش نمي كنيم اين فرهنگ را جا بيندازيم كه مردم براي هر چيز خوبي صلوات بفرستند. مسجدي ها و هيئتي ها بايد اين فرهنگ را جا بيندازند نه رئيس جمهور و فلان وزير.
6ـ فرموده ايد: « يعني مولا فرمودند اگر حسنين بر بيت المال تجاوز كنند بر آنها حد جاري ميكنم ولي ما حتي اجازه نداريم اسم آقا زاده ها رو ببريم چه برسه به مجازات! البته اسم يه آقازاده معروف شده و محاكمش كردن كه ما بگيم به به چه عدالتي!»
وقتي شما به جاي ذكر تعاليم اهل بيت(علیه السلام) در مساجد و هيئتها، فقط مشغول اشك گرفتن از مردم هستيد و اشك گرفتن را هدف قرار داده ايد، و مردم را در جهل نگه مي داريد، و با روشهاي كذايي مردم را از دين گريزان مي كنيد، مردم هم مي روند كساني را به عنوان رئيس جمهور و نماينده ي مجلس انتخاب مي كنند كه دغدغه ي عدالت نداشته باشند.
اوّل يك سوزن به خودمان بزنيم بعد يك جوال دوز به ديگران. آقازاده ها را خود مردم آقازاده كرده اند. وقتي دقّت در رأي دادن نداريم، نتيجه اش مي شود اينكه افراد نالايق بيايند روي كار و فرزندان آنها هم بشوند آقازاده. در جريان سقيفه هم خود مردم بودند كه علي(علیه السلام) را پس زدند و فلاني را روي كار آوردند. در جريان كربلا هم خود مردم بودند كه مسلم بن عقيل را تنها گذاشتند و كار افتاد به دست به ابن زياد ملعون. آقازاده ها را من و شما با رأي نادرستمان آقابالاسر كرده و زور دستشان داده ايم؛ و حالا هم كه زور دارند، كسي جلودارشان نيست. اگر هم كسي بخواهد با اينها برخورد كند، يك شبه اقتصاد مملكت را فلج مي كنند. اسلام در طول تاريخ هر چه مي كشد از بي بصيرتي متديّنها مي كشد.
آيا خود علي((علیه السلام) آيا توانستند با آقازاده ها مبارزه كند؟ خواستند برخورد كنند ولي نتوانستند؛ آخرش هم آن حضرت را كشتند و حكومتش را تاراج كردند. مؤمنان بايد بصيرت سياسي و اجتماعي داشته باشند و نگذارند برخي افراد نالايق، قدرت بگيرند، وقتي اينها قدرت گرفتند، حتّي علي(ع) هم نمي تواند آنها را از اريكه ي قدرت پايين بكشد. علي(علیه السلام) وقتي به حكومت ظاهري رسيدند، شعارشان اين بود: « «وَ اللَّهِ لَوْ وَجَدْتُهُ قَدْ تُزُوِّجَ بِهِ النِّسَاءُ وَ مُلِكَ بِهِ الْإِمَاءُ لَرَدَدْتُهُ ـــــ به خدا سوگند، بيت المال تاراج شده را هر كجا كه بيابم به صاحبان اصلى آن باز مى گردانم، اگر چه با آن ازدواج كرده، يا كنيزانى خريده باشند.» اين شعار علي(ع) بود، امّا در مقام عمل، نتوانستند اين شعار را عملي كنند. چون تا خواستند اين كار را بكنند، تاراج كنندگان بيت المال، در مقابل خلافت آن حضرت ايستادند و جنگهاي پي در پي را بر حضرت تحميل نمودند، به نحوي كه آن حضرت ديگر فرصت گرفتن بيت المال تاراج شده را نيافت. در نهايت هم با توطئه ي همينها، گروهي به ظاهر ديندار و قرآن خوان و اهل عبادت ولي بي بصرت، به نام خوارج، با حضرت درگير شدند و سر آخر، فردي از همين گروه، آن حضرت را ترور نمود.
وقتي اين شبهات شما را مي خوانم چقدر آن گروه متديّن ولي بي بصيرت برايم تداعي مي شود. متديّنهايي كه بصيرت نداشتند و در ريشه ي يابي مسائل، كج مي رفتند. همينها آن موقعي هم كه امام حسن(ع) آن صلح مصلحتي را با معاويه كردند، آن حضرت را «مذلّ المؤمنين ـ خوار كننده ي مؤمنان» خطاب مي كردند.
از خودتان بپرسيد كه چرا علي(ع) نتوانستند به اين شعارشان عمل كنند؟
چون در آن 25 سال خانه نشيني علي(ع)، مردم كساني نالايق را روي كار آورده بودند كه حالا گردن كلفت شده بودند و ديگر نمي شد به اين راحتي با آنها برخورد كرد. چون هر كدامشان قادر بودند لشكري به راه اندازند. مگر نديديد كه در فتنه ي سال 88 چه لشكري به خيابانها ريختند؟! خيال كرده ايد آقازاده ها، فقط خودشانند؟ اينها در هر نهاد و اداره و سازمان و ... افرادي دارند و در تار و پود كشور رخنه كرده اند. راه براندازي اينها، صرفاً برخورد قانوني نيست بلكه، راه اساسي براي براندازي اينها، اين است كه مردم بصيرت داشته باشند و در انتخابهاي خود دقيق شوند. اينكه رهبر معظّم، مدام نيروهاي مؤمن را دعوت به بصيرت مي كنند، براي همين است. وقتي كه مردم بصيرت لازم را نداشته باشد، علي ابن ابي طالب(ع) هم نمي تواند كاري بكند كجا رسد فرزندش سيّد علي خامنه اي.
اين گونه مؤمنان بي بصرت، حتّي اطلاعات درستي از حكومت علي(ع) ندارند و خيال مي كنند كه در بين مسئولان حكومتي آن زمان، فساد نبوده است. اينها نمي دانند كه استاندا علي(ع) در آذربايجان، بيت المال را غارت نمود و فرار كرد به شام و به معاويه پناهنده شد. نمي دانند كه يكي از فرماندهان لشكر علي(ع) در جنگ صفين، اشعث بن قيس ـ منافق مشهور ـ بوده است. جالب اينكه جعده، همسر امام حسن(ع) نيز دختر همين منافق بود. يكي از پسرانش هم با امام حسين(ع) جنگيده است. اگر اين مؤمنان بي بصيرت در زمان ائمه(ع) بودند، قطعاً به آن بزرگواران هم انتقادات تندي مي كردند همان گونه كه الآن به حكومت اسلامي، انتقادات جاهلانه دارند.